fbpx

Középszintű – LELKI BÉKE PROGRAM

2.980 Ft

Bevezető videó megtekintéséhez kattints erre a linkre:   https://youtu.be/jen0w-179KM

A Középszintű LELKI BÉKE PROGRAM 3 nehezen kezelhető érzést tanít meg könnyen kezelni az mindennapi életedben.

A félelmek, a harag és a sajnálkozás korlátozó és lehúzó energiája számos életesemény következtében bekapcsolódhat bennünk, az igazi probléma azonban nem a megjelenése, hanem a kezelhetetlenségében rejlik. Könnyen beleragadhatunk és akár hosszú évekig is cipelhetjük magunkkal azokat az folyton vérző lelki sebeket, melyeket e három érzés tart életben.

Ha megtanuljuk észrevenni ezt a három érzést, nő a tudatosságunk, könnyen ráláthatunk viselkedésmintáinkra.

Ha megtanuljuk kezelni ezt a három érzést, egyszerűbben visszaállíthatjuk lelki békénket.

Ha megtanuljuk elengedni és megváltoztatni ezeket az érzéseket, hosszú távon megváltoztatjuk életszemléletünket, mely az életünk formálásának kulcsa.

Használd minden alkalommal, amikor nehézségekkel küzdesz, csak fél óra egyedül lét, csend, egy kényelmes fekhely, egy gyertya vagy mécses (mely segíti a tered tisztulást).

Cikkszám: MO0001 Kategória:

A Középszintű LELKI BÉKE PROGRAM három nehezen kezelhető érzést tanít meg könnyűvé tenni a mindennapi életedben.

A félelmek, a harag és a sajnálkozás korlátozó és lehúzó energiája számos életesemény következtében bekapcsolódhat bennünk, az igazi probléma azonban nem a megjelenése, hanem a kezelhetetlenségében rejlik. Könnyen beleragadhatunk és akár hosszú évekig is cipelhetjük magunkkal azokat az folyton vérző lelki sebeket, melyeket e három érzés tart életben.

  • Ha megtanuljuk észrevenni ezt a három érzést, nő a tudatosságunk ezáltal könnyen ráláthatunk viselkedésmintáinkra.
  • Ha megtanuljuk kezelni ezt a három érzést, egyszerűbben visszaállíthatjuk lelki békénket.
  • Ha megtanuljuk elengedni és megváltoztatni ezeket az érzéseket, hosszú távon megváltoztatjuk életszemléletünket, mely az életünk formálásának kulcsa.

Használd minden alkalommal, amikor nehézségekkel küzdesz, csak fél óra egyedül lét, csend, egy kényelmes fekhely, egy gyertya vagy mécses (mely segíti a tered tisztulást).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Középszintű – LELKI BÉKE PROGRAM” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Miért pont minket válassz?

méhviaszkendő

Őrülten rajongunk a méhviaszos csomagolóért

Amikor 2019 tavaszán elkezdtük készíteni, és használni a méhviaszcsomagolóinkat, az első illatra és tapintásra beleszerettünk. Akkor megfogadtuk, hogy ezt mindenkinek meg fogjuk mutatni.

friss gyümölcs

Szeretjük a friss gyümölcsöket és zöldségeket

Őszintén bevalljuk, imádjuk a kertben szedett friss zöldséget és gyümölcsöt, de sajnos nem mindig van alkalmunk frisset enni. A méhviaszcsomagolóval viszont megőrzik a frissességüket a hűtőbe eltett finomságok, még fagyasztott állapotban is!

saját receptúra

Több mint egy évig teszteltük a receptúrát

Mi sem szeretjük az olcsó vacak cuccokat, ezért hosszú volt az út, mire az első igazi méhviaszcsomagolónkkal elő mertünk állni. A saját viaszreceptünket féltve őrizzük, de az eredményét a te életed jobbítására kínáljuk!

love

A műanyagmentesség a jövőnk

Nincs kedvünk tovább műanyag zacskókkal tele szemetelni a Föld bolygót! Változtatnunk kell, de gyorsan! Tudatosan kell haszálnunk az erőforrásankat és optimalizálni kell a szükségleteinket!

Miből készül a méhviaszos csomagoló?

biopamut

BIOPAMUT

A biopamutot a gyapotnövényből állítját elő. Biopamutból készülnek a kisbabák érzékeny bőrének megfelelő textíliák. A biopamutot azonban a természettel összhangban állítják elő. A környezetet kevésbé megterhelve készül. Tisztább és természetesebb, tanúsítvánnyal ellátva.

méhviasz

MÉHVIASZ

A méhviaszt a méhek készítik, és ezekből készült sejtekben tárolják a mézet a kaptárakban. Méhviasszal vonják be egyes csokoládékat és sajtokat. A kozmetikában gyulladáscsökkentő és baktériumölő hatása miatt használják. Gyümölcsök felületkezelésére is használják, ami védi a penésztől és a kiszáradástól. Vízálló és lélegző, a természet kincseiből!

fenyőgyanta

FENYŐGYANTA

Az erdei fenyő természetes kivonata. A fák, sérüléseik védelmére állítják elő. Felhasználása már a népi gyógyászatban is ismert volt, ma is használják kozmetikumokban, krémekben és kenőcsökben, köhögéscsillapító hatású szirupokban. Antibakteriális és összetartó, a természet kincseiből!

jojobaolaj

JOJOBA OLAJ

A jojoba cserje terméséből nyerik ezt az olajat. Általános bőrápolószer, hidratál, fertőtlenít, táplál. Hajerősítő és hajvég ápolóként is használják. A méhviaszkendő alapanyának azért választottuk, mert nem romlik meg és a kísérleteink azt igazolták, hogy ez puhította legjobban a viaszos réteget. Táplálja a méhviaszos csomagolót és megnöveli az élettartamát, egyszerűen és természetesen!

Garantáljuk a minőséget

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Annyira bízunk abban, hogy az új méhviaszkendőiddel megoldódik a háztartásod műanyaghulladéka, hogy 30 napig teljes körű, kérdés nélküli garanciát vállalunk a rendelésedre. Visszadjuk az összeget és megtarthatod a terméket is.

méhviaszkendő garancia

Csomagod feladása 48 órán belül munkanapokon

10 hónapos cseregarancia

Ha 10 hónapon belül valamiért működésképtelenné válik a méhviaszkendőd, csak írd meg nekünk emailben mi a gond vele és csatolj hozzá egy fotót. Mi pedig küldünk neked egy csere méhviaszkendőt. (csak a postaköltséget kell állnod)

garancia