fbpx

Gyakran Ismételt Kérdések – GYIK

Mire használható a méhviaszcsomagoló?

Élelmiszerek (pékáruk, gyümölcsök, zöldségek, szedvicsek, sütemények és edények, tálak lefedésre) csomagolására. Utazáshoz, kenyércsomagolásra, hűtőszekrényben és fagyasztóban az élelmiszer frissességének megőrzésére. A műanyagmentes életmód egyik alapja!

 

Meddig használható ez a csomagoló?

Egy méhviaszos csomagoló gondos használattal 10-12 hónapig is használható.

 

Hogyan kapom meg a kuponom?

A kuponod néhány percen belül megkapod, az űrlapon megadott emailcímedre, melyben egy kódot is kapsz, amit a kosaradba belépve tudsz megadni a termékek alatt.

 

Hogyan működik a méhviaszcsomagoló?

Egyszerűen a kezed melegével a csomagoló formázhatóvá válik és összetapad egymással. Használat után, egyszerűen egy nedves szivaccsal áttörölhető és száradás után újra használható.

 

Miből készülnek a csomagolók?

A csomagolók alapanyaga biopamut, mely át van itatva bio méhviasszal, fenyőgyantával és organikus jojobaolaj keverékével. Sokkal fenntarthatóbb, mint a műanyag.

 

Hogyan tisztíthatom a csomagolómat?

Minden használat után kevés hideg vagy langyos víz alatt, egy pici bio vagy öko mosogatószerrel tisztítsd meg. Ne dörzsöld össze, csak egy szivacs segítségével töröld át.

Szárítás: két konyhai kendő közzé behelyezve itasd le róla a vizet vagy a száradó edények tetejére is rakhatod, de a konyhakendőn is megszárad.

Semmiképpen ne tedd: mikrohullámú sütőbe, radiátorra, konvektorra, tűző napfényre. Ez rontaná a méhviaszcsomagoló minőségét, amivel csökkenne az élettartama.

 

Hogyan tároljam a méhviaszcsomagolóimat?

Száradás után, összehajtva tárolhatod a konyhai polcon, fiókban vagy kamrában.

 

Hogyan vásárolhatok?

Egyszerűen a shop menüből eléred a termékeket. Kiválasztod a terméket, majd a kosarad tartalmát átutalással vagy online bankkártya fizetéssel egyenlítheted ki. A vásárlásod akkor sikeres, ha arról visszaigazoló emailt kapsz! Bármelyik fizetési módot választod, a termékek postára adása megtörténik azon a napon, amikor a sikeres rendelés történt.

 

Mi van, ha kipróbáltam, de nem tetszik ez a csomagolás?

Jelezd nekünk emailben (info kukac termeszettelegyember.hu) a problémád. Élhetsz a vásárlástól számított 30 napos pénzvisszafizetési garanciával, és a terméked is megtarthatod!

 

Hol tudom személyesen átvenni a rendelésemet?

Személyes átvétel Nyíregyházán az Árpád utca 46. szám alatt lehetséges. Ha ezt választanád, telefonon felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk az időpontról.